Rostliny čeledi APIACEAE v kuchyni. – Bc. Hana RECHTÍKOVÁ
Bc. Hana RECHTÍKOVÁ
Bachelor's thesis
Rostliny čeledi APIACEAE v kuchyni.
APIACEAE family in kitchen.
Anotácia:
Tato práce je o rostlinách čeledi Apiaceae, především o využití, působení a obsahových látkách.Abstract:
This work is about family Apiaceae, first about use, aktivity and aktive substances.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 8. 2008
Zverejniť od: 19. 8. 2008
Identifikátor:
7904
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 9. 2008
Citační záznam
Jak správně citovat práci
RECHTÍKOVÁ, Hana. Rostliny čeledi APIACEAE v kuchyni.. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 08. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 19. 8. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Práce na příbuzné téma
-
Anorganicky vázaný Se a kmín kořenný (Carum carvi) v dietě pomalu rostoucích kuřat
Tomáš Burian -
Kmín kořenný (Carum carvi L.) jako agrokomodita
Jitka Havlíková -
Technologické vyhodnocení výroby masného výrobku z masa kuřat krmených přídavkem kmínu kořenného v porovnáním s masným výrobkem s přídavkem kmínu do díla
Tereza Radová -
Extrakce silic kmínu pomocí superkritické fluidní extrakce (SFE)
Sabina Szabó -
Využití kmínu kořenného ve výživě brojlerových kuřat
Monika Svačinová -
Vliv přídavku výlisků kmínu kořenného na výkrmové parametry brojlerových králíků
Jan Javorský