Aktivní látky v pivu a jeho vliv na zdraví člověka – Vladimír HORKÝ
Vladimír HORKÝ
Bakalářská práce
Aktivní látky v pivu a jeho vliv na zdraví člověka
Active Substances in Beer and his Influence on Health.
Anotace:
Tématem mojí bakalářské práce je pivo a jeho vliv na lidské zdraví. Rád bych zde popsal stručně historii pivovarnictví, dále vlastní výrobu piva, nejznámější druhy piv a vliv piva na jednotlivé části těla, a také na psychiku. Výsledkem mojí bakalářské práce by mělo být zjištění toho, do jaké míry je pivo zdraví prospěšné, zdali vůbec.Abstract:
Topic of my bachelor Thesis is aktive Substance in Beer and his influence on Health. I would like to briefly describe History of beer, than Production of Beer, most important Kinds of Beer and influence on different Parts of Body and Psyche too. Result of my bachelor Thesis should be Detection how much Beer is healthy, if it is.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 8. 2011
Identifikátor:
21796
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HORKÝ, Vladimír. Aktivní látky v pivu a jeho vliv na zdraví člověka. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 08. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Druhy piva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
David Urban -
Výroba piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo" a piva vyráběného v EU
Tamara Dolníčková -
Vývoj spotřeby a výroby piva v ČR
Jan Bílý -
Nové možnosti a technologie ve výrobě piva
Kateřina Čechová -
Chmelařství a výroba piva jako součást marketingové politiky města Žatec
Dominik Ladýř -
Vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva
Ondřej Hruška -
Domácí vaření piva jako současný fenomén (K problematice sepětí volnočasových aktivit se specifickými projevy kulinářství v České republice)
Tomáš Dostal -
Geografie piva - regionalizace restauračních zařízení dle nabídky točeného piva na Klatovsku
Jan MÍŠEK