Bc. Veronika Vlčková

Diplomová práce

Založení nové gastronomické provozovny v Horních Počernicích.

Establishment of a new catering facility in Horni Pocernice.
Anotace:
V teoretické části je obsažen pojem pohostinství, jeho historie a vývoj, dále vznik restaurací a jejich proměna až do podoby jak je známe dnes, formy stravování, systém HACCP. V analytické části je seznam zkoumaných provozoven spolu s informacemi o nich, dále se zkoumají preference rezidentů, které vyplívají z dotazníkového šetření. Na závěr je vypracována SWOT analýza zkoumané oblasti. V poslední …více
Abstract:
In theory you can find term catering, his improvement and history, than establishment of restaurants from long histori till today. You can also find there forms of catering and systém HACCP. In analytical part you can find list of competitive restaurants with informatik of them. You can also find there questionnaires exploration of rezidents and SWOT analysis. In last part of this thesis I focused …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 8. 2013
  • Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Vladimír Filip

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze