Projekt zavedení hotelu kategorie First Class ve Zlíně – Tereza Mačková
Tereza Mačková
Diplomová práce
Projekt zavedení hotelu kategorie First Class ve Zlíně
Project of Implementation of First Class Category Hotel in Zlin
Anotace:
Diplomová práce se zabývá projektem zavedení hotelu kategorie First Class ve Zlíně. Práce je rozdělena na dvě části teoretickou a praktickou, která se dále dělí na analytickou a projektovou část. V teoretické část je zpracována literární rešerše z oblasti cestovního ruchu, hotelnictví, konkurence a analytických metod. V první polovině praktické části jsou zpracovány následující analýzy PESTE analýza …víceAbstract:
Master´s thesis deals with project implementation of First Class hotel in Zlin. The work is divided into two parts theoretial and practical, which is subsequently divided into analitical and project part. The literature research in the field of tourism, hospitality, competition and analytical methods is processed in the theoretical part. The following ana-lyses - PEST analysis, geographic analysis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2016
Zveřejnit od: 18. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Mačková, Tereza. Projekt zavedení hotelu kategorie First Class ve Zlíně. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 18.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 18. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht -
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
Karina Zaitseva -
Boeing 747: Ikona leteckého průmyslu a jeho globální dopad na cestovní ruch
Pavlína Šedá -
Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
Zuzana Nešetřilová -
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
Michal Brandl -
Propojení gastronomie zemí V4 do kulturní stezky
Adam Mezihorák -
Gastronomie a cestovní ruch - zájezdy pro gurmány
Tatiana Agafontseva