Zhodnocení konkurenceschopnosti malého podniku v oblasti gastronomie – Barbora Nárožná
Barbora Nárožná
Bakalářská práce
Zhodnocení konkurenceschopnosti malého podniku v oblasti gastronomie
Evaluation of the Competitiveness of a Small Business in the Field of Gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením konkurenceschopnosti malého podniku v oblasti gastronomie. V teoretické části této práce jsou vysvětleny konkrétní pojmy týkající se konkurenceschopnosti. Dále je zde popsán podnik a podnikání se zaměřením na malé a střední podniky. Praktická část zahrnuje charakteristiku vybraného podniku a zpracování analýzy vnějšího a vnitřního prostředí, byl proveden výzkum …víceAbstract:
The thesis deals with the evaluation of the competitiveness of a small business in the field of gastronomy. The first part this thesis explains specific concepts relating to competitiveness. Then we described the enterprise and business with focus on a small and medium companies. The second part is about characteristics of the selected company and created a analysis of the external and internal environment …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2020
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/141846
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 7. 2020
- Vedoucí: Blanka Poczatková
- Oponent: Gabriela Skotnicová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NÁROŽNÁ, Barbora. \textit{Zhodnocení konkurenceschopnosti malého podniku v oblasti gastronomie}. Online. Bakalářská práce. Ostrava: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava, Ekonomická fakulta. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/dx17ny/.
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita OstravaVŠB – Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku
Práce na příbuzné téma
-
Konkurenceschopnost firmy v oblasti gastronomie
Anastasiia Sytnikova -
Konkurenceschopnost podniku
Simona Hereitová -
Konkurenceschopnost v gastronomii
Petr Mitlehner -
Konkurenceschopnost firem v oblasti služeb
Jana Partlová -
Spa and wellness services provided by selected resort hotels - impact on the competitiveness of particular complex
Daria Soldatenkova -
Konkurenceschopnost podniků v oblasti služeb
Barbora Netolická -
Spa and wellness services provided by selected resort hotels - impact on the competitiveness of a particular complex
Dana Novikava -
Analýza marketingového mix a konkurence společnosti Koberce Strnad Lišov
Monika Strnadová