Zhodnocení konkurenceschopnosti malého podniku v oblasti gastronomie – Barbora Nárožná
Barbora Nárožná
Bachelor's thesis
Zhodnocení konkurenceschopnosti malého podniku v oblasti gastronomie
Evaluation of the Competitiveness of a Small Business in the Field of Gastronomy
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením konkurenceschopnosti malého podniku v oblasti gastronomie. V teoretické části této práce jsou vysvětleny konkrétní pojmy týkající se konkurenceschopnosti. Dále je zde popsán podnik a podnikání se zaměřením na malé a střední podniky. Praktická část zahrnuje charakteristiku vybraného podniku a zpracování analýzy vnějšího a vnitřního prostředí, byl proveden výzkum …moreAbstract:
The thesis deals with the evaluation of the competitiveness of a small business in the field of gastronomy. The first part this thesis explains specific concepts relating to competitiveness. Then we described the enterprise and business with focus on a small and medium companies. The second part is about characteristics of the selected company and created a analysis of the external and internal environment …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2020
Identifier:
http://hdl.handle.net/10084/141846
Thesis defence
- Date of defence: 7. 7. 2020
- Supervisor: Blanka Poczatková
- Reader: Gabriela Skotnicová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NÁROŽNÁ, Barbora. \textit{Zhodnocení konkurenceschopnosti malého podniku v oblasti gastronomie}. Online. Bachelor's thesis. Ostrava: VŠB - Technical University of Ostrava, Ekonomická fakulta. 2020. Available from: https://theses.cz/id/dx17ny/.
Full text of thesis
Accessibility: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: VŠB – Technická univerzita OstravaVSB – Technical University of Ostrava
Ekonomická fakultaBachelor programme / field:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku
Theses on a related topic
-
Konkurenceschopnost firmy v oblasti gastronomie
Anastasiia Sytnikova -
Konkurenceschopnost podniku
Simona Hereitová -
Konkurenceschopnost v gastronomii
Petr Mitlehner -
Konkurenceschopnost firem v oblasti služeb
Jana Partlová -
Spa and wellness services provided by selected resort hotels - impact on the competitiveness of particular complex
Daria Soldatenkova -
Konkurenceschopnost podniků v oblasti služeb
Barbora Netolická -
Spa and wellness services provided by selected resort hotels - impact on the competitiveness of a particular complex
Dana Novikava -
Analýza marketingového mix a konkurence společnosti Koberce Strnad Lišov
Monika Strnadová