GASTRONÓMIA PRI POTRAVINOVÝCH ALERGIÁCH – Karolína Vymyslická Mišíková
Karolína Vymyslická Mišíková
Bachelor's thesis
GASTRONÓMIA PRI POTRAVINOVÝCH ALERGIÁCH
Anotácia:
Bakalárska práca sa zameriava predovšetkým na gastronómiu v súvislosti s potravinovými alergiami, či intoleranciami. V teoretickej časti práce sú uvedené rozdiely a špecifikácie potravinovej alergie, intolerancie a pseudoalergie s následným zameraním na intoleranciu lepku, laktózy a histamínu. Ďalej sú zmienené symptómy potravinových intolerancii a sú dôkladne rozobraté najznámejšie potravinové alergény …viacAbstract:
The bachelor thesis focuses mainly on gastronomy in connection with food allergies or intolerances. In the theoretical part of the thesis there are presented differences and specifications of food allergy, intolerance and pseudolaergy with a subsequent focus on gluten, lactose and histamine intolerance. Furthermore, the symptoms of food intolerances are mentioned and the most well-known food allergens …viac
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Potravinové intolerance
Eliška Trnková -
Prevalence potravinové intolerance a alergie u dospělé populace ČR
Marta CHUDOBOVÁ TVRDÍKOVÁ -
Potravní alergie a intolerance u psů
Nelly Feiferová -
Potravinová intolerance a alergie u psů
Daniela Rajtmajerová -
Potravní alergie a intolerance u psů
Anna Marečková -
Zvýšenie návštevnosti mesta Trnava zameraním sa na bezlepkovú gastronómiu
Magdaléna Krupanová
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Složky
Soubory
Vymyslická Mišíková, K.
7. 4. 2020