Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice – Karin Kašková
Karin Kašková
Bakalářská práce
Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice
Sustainable Production of Gluten-Free Foods and their Availability in the Czech Republic
Anotace:
Oráce se zabývá problematikou udržitelné produkce bezlepkových potravin. Je rozdělena na dvě části, část teoretickou a část praktickou. V teoretické části je řešena problematika udržitelného rozvoje, potravinové bezpečnosti a bezlepkových potravin. V další části se zabývá regionální firmou Ostrožsko a.s. a produkcí bezlepkových potravin ve zmíněné společnosti. V návrhové části jsou zařazeny návrhy …víceAbstract:
This work deals with the sustainable production of gluten-free foods. It is divided into two parts, theoretical and design. The theoretical part deals with the issue of sustainable development, food security and gluten-free foods. The next section deals with regional firm Ostrozsko Inc. and the production of gluten-free foods in the said company. In the design section are also included suggestions …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KAŠKOVÁ, Karin. \textit{Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/dznj75/.
Jak správně citovat práci
Kašková, Karin. Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice. Uherské Hradiště, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Bezpečnost společnosti / Řízení environmentálních rizik
Práce na příbuzné téma
-
Bezpečnost bezlepkových potravin z pohledu výskytu mykotoxinů
Michaela Dudová -
Koncept udržitelné produkce kávy a zájem ze strany českého zákazníka
David DUŽÁR -
Dopad udržitelné produkce potravin na chování spotřebitele
Guldana Yerengaliyeva -
Udržitelná produkce speciálních potravin a jejich dostupnost na území České republiky
Lucie Hvozdenská -
Přehled produkce luštěnin ve východní Africe - výzvy a perspektivy
Andrea Maršíčková -
Permakultura jako forma rozvoje udržitelné lokální produkce potravin
Pavlína Boková -
Ekonomická lokalizace v environmentálních souvislostech aneb Produkce a spotřeba zblízka
Eva Fraňková -
Problematika certifikace udržitelné produkce z akvakultur
Lucie DVOŘÁKOVÁ