Analýza spotřebního koše vybrané školní jídelny s návrhy doporučení – Jana ORLOVSKÁ
Jana ORLOVSKÁ
Bakalářská práce
Analýza spotřebního koše vybrané školní jídelny s návrhy doporučení
Analysis of the Consumption Basket of Selected School Canteen with Draft Recommendations
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá stravovacím systémem na českých školách. Mapuje vývoj školních jídelen po druhé světové válce u nás i jinde ve světě, zvláštní kapitola je věnována propagátorovi zdravého školního jídla, uznávanému šéfkuchaři J. Oliverovi. Ve druhé části této práce je analyzován spotřební koš vybrané školní jídelny. Porovnáváním hodnot, vy-počítaných ze spotřebního koše, s hodnotami dosahovanými …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the catering system at Czech schools. It describes the development of school canteens after World War II in our country and elsewhere, a special chapter is dedicated to promoter of healthy school meals, acknowledged chef Jamie Oliver. In the second part of this work, the consumption basket of selected school canteen was analyzed. By comparing the consumption basket values …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ORLOVSKÁ, Jana. Analýza spotřebního koše vybrané školní jídelny s návrhy doporučení. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Zdravá školní jídelna
Nela Hegerová -
Jak funguje školní stravování v České republice v 21. století z pohledu surovinové střízlivosti
Eliška MALCOVÁ -
Zdravá školní jídelna
Nela Hegerová -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Analýza kvality stravování ve školní jídelně mateřské školy a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše (omega 3 MK, antioxidační zdroje, vláknina)
Josef NAVRÁTIL -
SPOTŘEBNÍ KOŠ ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ BOSONOŽSKÁ
Jana Ráčková -
Zastoupení zdrojů omega-3 mastných kyselin v koncepci jídelníčku školní jídelny a návrh možností zlepšení ukazatelů spotřebního koše
Jan ČANDA -
Analýza kvality stravování ve vybrané školní jídelně a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše
Zdeněk STAROBA