Kvalita gastronomických služeb v Brně – Kristýna Jurková
Kristýna Jurková
Bachelor's thesis
Kvalita gastronomických služeb v Brně
Quality of hospitality services in the city of Brno
Anotácia:
Jurková, K. Kvalita gastronomických služeb v Brně. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2015. Bakalářská práce je zaměřena na kvalitu gastronomických služeb v Brně, konkrét-ně na kvalitu gastronomických služeb restaurace Tulip restaurant v Brně. Hlavním cílem této práce je prostřednictvím hodnocení zákazníků zjistit spokojenost zákaz-níků a úroveň kvality restaurace, odhalit případné …viacAbstract:
Jurková, K. Quality of hospitality services in the city of Brno. Bachelor thesis. Brno: Mendel University in Brno, 2015. The bachelor thesis is focused on quality of hospitality services in the city of Brno, specifically on quality of hospitality services in the Tulip restaurant in Brno. The main aim of the bachelor thesis is via the customer's evaluation find out the cus-tomer's satisfaction and the …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Eva Skálová, MSc
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of Business and EconomicsBachelor programme / odbor:
Economics and management / Tourism Management
Práce na příbuzné téma
-
Spokojenost zákazníka a výkonnost podniku
Kryštof Kolomazník -
Spokojenost zákazníka a výkonnost podniku
Maroš Broškovič -
Hodnocení spokojenosti zákazníka v kontextu Customer Journey
Petr Neuman -
Spokojenost zákazníka a finanční výkonnost podniku
Jana Ilavská -
The Role of Service Employees in Customer Satisfaction during COVID-19: Conditions, Problems and Prospects
Varvara Stradina -
Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
Lucie OŠMEROVÁ -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů v turistické oblasti Orlické hory a Podorlicko
Eliška Sojmová
Názov
Vložil
Vložené
Práva