Rozdíly ve stravování s ohledem na charakter a funkčnost rodiny – Michaela Dohnalová
Michaela Dohnalová
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Rozdíly ve stravování s ohledem na charakter a funkčnost rodiny
Anotace:
Tématem absolventské práce je problematika rozdílů ve stravování dětí s ohledem na zdraví a funkčnost rodin. Jejím cílem je zjištění a objasnění skutečnosti, zda se liší způsob a charakter stravování dětí z funkčních a nefunkčních rodin. Teoretická část je zaměřena na problematiku rodiny, rodinných funkcí. Dále je věnována stravování a jeho specifikům. Praktická část se zabývá zjištěním skutečnosti …víceAbstract:
The topic of the graduate thesis is the issue of differences in children's nutrition regarded to the health and functionality of families. Its aim is to find out whether the way of children´s diet differ in functional and non-functional families. The theoretical part is focused on the issue of family, family functions and specifics of eating. The practical part deals with differences of eating between …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2020
Identifikátor:
https://is.caritas-vos.cz/th/vh90v/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 6. 2020
- Vedoucí: Mgr. Hana Štěpánková
- Oponent: Mgr. Miroslava Petřeková
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: CARITAS - Vyšší odborná škola sociální OlomoucCARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc
vyšší odborný program / obor:
Sociální práce a sociální pedagogika / Charitativní a sociální práce
Práce na příbuzné téma
-
Funkce drůbežího a králičího masa v životě člověka a jeho význam ve stravování
Liliana Kruntová -
Stravování v holistickém pojetí zdraví a jeho odraz v postojích a znalostech studentů zdravotnických škol
Lucie HALAMÍČKOVÁ -
Historie a současnost spotřební kultury – sociální a psychologické aspekty moderního konzumenství
Milan Paták -
Alternativní školství a jeho pohled na výživu a stravování žáků v dnešní době.
Lucie HOKROVÁ -
Ketogenní stravování a jeho vliv na silový výkon ve street liftingu
Filip Dolejš -
Vliv růstu minimální mzdy na průměrnou mzdu v oborech Ubytování a Stravování a pohostinství v Česku
Lukáš Hruda -
Systém dietního stravování a jeho uplatnění v českém lázeňství
Pavlína Kobrová -
Dlouhotrvající zásahy vybraných složek integrovaného záchranného systému a postiženého obyvatelstva při mimořádných událostech a krizových situacích se zaměřením na jejich zásobení a stravování
Nikola JIROVSKÁ