Bc. Zuzana KARLÍKOVÁ

Diplomová práce

Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy služeb)

Technique and ways of attendance and rendition of services in public catering (Elaboration study help for subject Techniques of attendance and services)
Anotace:
Cílem diplomové práce je vypracovat studijní pomůcku pro předmět Technika obsluhy a služeb. Na základě získaných informací z oblasti společného stravování s převažující orientací na pohostinství jsou vypracovány tematické celky, které jsou součástí multimediálního CD. Dále se tato práce zaměřuje na výuku daného předmětu. K jednotlivým tématům jsou vypracovány formuláře prekonceptů smíšené vyučovací …více
Abstract:
The goal of this diploma work is to produce a study aid for the subject Technique of service and attendance. Based on information acquired in the field of public dining with emphasis on hospitality subject units have been produced, which form a multimedia CD. This work further focuses on teaching the particular subject. For given subjects preconception formu-las of a composite lesson have been produced …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2008
Identifikátor: 8052

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KARLÍKOVÁ, Zuzana. Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy služeb). Zlín, 2008. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 19. 05. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.