Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy služeb) – Bc. Zuzana KARLÍKOVÁ
Bc. Zuzana KARLÍKOVÁ
Diplomová práce
Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy služeb)
Technique and ways of attendance and rendition of services in public catering (Elaboration study help for subject Techniques of attendance and services)
Anotace:
Cílem diplomové práce je vypracovat studijní pomůcku pro předmět Technika obsluhy a služeb. Na základě získaných informací z oblasti společného stravování s převažující orientací na pohostinství jsou vypracovány tematické celky, které jsou součástí multimediálního CD. Dále se tato práce zaměřuje na výuku daného předmětu. K jednotlivým tématům jsou vypracovány formuláře prekonceptů smíšené vyučovací …víceAbstract:
The goal of this diploma work is to produce a study aid for the subject Technique of service and attendance. Based on information acquired in the field of public dining with emphasis on hospitality subject units have been produced, which form a multimedia CD. This work further focuses on teaching the particular subject. For given subjects preconception formu-las of a composite lesson have been produced …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2008
Identifikátor:
8052
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2008
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KARLÍKOVÁ, Zuzana. \textit{Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy služeb)}. Online. Diplomová práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2008. Dostupné z: https://theses.cz/id/ewbumx/.
Jak správně citovat práci
KARLÍKOVÁ, Zuzana. Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy služeb). Zlín, 2008. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 19. 05. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Pracovní listy pro předmět Technika obsluhy a služeb
Renata Krejčí -
Tvorba pracovních listů pro výuku předmětu Technika obsluhy a služeb
Andrea Fraňková -
Využití moderních didaktických prostředků ve výuce odborného předmětu Technika obsluhy a služeb
Lukáš Berbr -
Tvorba a uplatnění ŠVP pro předmět Technika obsluhy a služeb na Hotelové škole v Brně
Martina Řezníčková -
Stolničení (technika obsluhy), tvorba materiálů pro 2. ročník pro SOU a SOŠ
Kristýna Herinková -
Tvorba nového předmětu Speciální technologie obsluhy a služeb pro hotelový provoz
Jana Vrbenská -
Aktivizující výukové metody ve výuce oboru hotelnictví a turismus
Jana Hlaváčková -
Didaktická technika jako faktor zvyšování účinnosti práce učitele
Marie Marešová