Ojedinělý gastronomický koncept – Bc. Klára Marešová
Bc. Klára Marešová
Bakalářská práce
Ojedinělý gastronomický koncept
Unique Gastronomic Concept
Anotace:
Téma bakalářské práce představuje ojedinělý gastronomický koncept. Práce je členěna na teoretickou a analytickou část. V teoretické části jsou kapitoly týkající se podniku a podnikatele, vymezení pojmů jako je podnikání a živnostenské podnikání i specifika podnikání v rámci společnosti s ručením omezeným. Samostatně je uveden podnikatelský plán, komplexní oblast gastronomie a její koncepty, trendy …víceAbstract:
The theme of the bachelor thesis represents a unique gastronomic concept. The work is divided into theoretical and analytical part. The theoretical part contains chapters related to the company and entrepreneurs, the definition of concepts such as business and trade business and the specifics of business within a limited liability company. The business plan, the complex area of gastronomy and its concepts …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 12. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/l59d2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 1. 2021
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Komparace legislativy církví, náboženských společností a církevních institucí a analýza zdrojů financování a hospodaření vybrané evidované právnické osoby
Miroslava Kemeňová -
Doporučovací systémy a jejich využití v knihovních systémech
Markéta Vítková -
Zločin a trest – ekonomická analýza kriminality a nákladů na její trestání ve vybraných evropských zemích v období 2010–2021
Jan Leher -
A Comparative Analysis of English Language Teaching in Czech and Norwegian Schools
Barbora Mikešová -
Trendy elektronické obsluhy bankovních klientů
Eliška Procházková -
Ovlivnění produktivity u obsluhy zemědělské techniky vlivem únavových stavů
Josef Hrzán -
Tvorba pracovních listů pro výuku předmětu Technika obsluhy a služeb
Andrea Fraňková -
Pracovní listy pro předmět Technika obsluhy a služeb
Renata Krejčí