Bc. Klára Marešová

Bachelor's thesis

Ojedinělý gastronomický koncept

Unique Gastronomic Concept
Abstract:
Téma bakalářské práce představuje ojedinělý gastronomický koncept. Práce je členěna na teoretickou a analytickou část. V teoretické části jsou kapitoly týkající se podniku a podnikatele, vymezení pojmů jako je podnikání a živnostenské podnikání i specifika podnikání v rámci společnosti s ručením omezeným. Samostatně je uveden podnikatelský plán, komplexní oblast gastronomie a její koncepty, trendy …more
Abstract:
The theme of the bachelor thesis represents a unique gastronomic concept. The work is divided into theoretical and analytical part. The theoretical part contains chapters related to the company and entrepreneurs, the definition of concepts such as business and trade business and the specifics of business within a limited liability company. The business plan, the complex area of gastronomy and its concepts …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 12. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 25. 1. 2021
  • Supervisor: Ing. Jiří Zelený
  • Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze