Bc. Klára Marešová
Bachelor's thesis
Ojedinělý gastronomický koncept
Unique Gastronomic Concept
Abstract:
Téma bakalářské práce představuje ojedinělý gastronomický koncept. Práce je členěna na teoretickou a analytickou část. V teoretické části jsou kapitoly týkající se podniku a podnikatele, vymezení pojmů jako je podnikání a živnostenské podnikání i specifika podnikání v rámci společnosti s ručením omezeným. Samostatně je uveden podnikatelský plán, komplexní oblast gastronomie a její koncepty, trendy …moreAbstract:
The theme of the bachelor thesis represents a unique gastronomic concept. The work is divided into theoretical and analytical part. The theoretical part contains chapters related to the company and entrepreneurs, the definition of concepts such as business and trade business and the specifics of business within a limited liability company. The business plan, the complex area of gastronomy and its concepts …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 12. 2020
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/l59d2/
Thesis defence
- Date of defence: 25. 1. 2021
- Supervisor: Ing. Jiří Zelený
- Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Komparace legislativy církví, náboženských společností a církevních institucí a analýza zdrojů financování a hospodaření vybrané evidované právnické osoby
Miroslava Kemeňová -
Doporučovací systémy a jejich využití v knihovních systémech
Markéta Vítková -
Zločin a trest – ekonomická analýza kriminality a nákladů na její trestání ve vybraných evropských zemích v období 2010–2021
Jan Leher -
A Comparative Analysis of English Language Teaching in Czech and Norwegian Schools
Barbora Mikešová -
Trendy elektronické obsluhy bankovních klientů
Eliška Procházková -
Ovlivnění produktivity u obsluhy zemědělské techniky vlivem únavových stavů
Josef Hrzán -
Pracovní listy pro předmět Technika obsluhy a služeb
Renata Krejčí -
Tvorba pracovních listů pro výuku předmětu Technika obsluhy a služeb
Andrea Fraňková