Vnímání fast foodových řetězců českými spotřebiteli – Dana Ryndychová
Dana Ryndychová
Bakalářská práce
Vnímání fast foodových řetězců českými spotřebiteli
Perception of fast food chains by Czech consumers
Anotace:
Uvedená bakalářská práce je zpracována na téma vnímání fast foodových řetězců v České republice – spotřební chování, náklonost ke změnám. Skládá se ze tří hlavních částí. První z nich je věnována základním pojmům a popisu historie od starověku až po současnost. Vývoji ve světě a v České republice, popis vývoje situace ve spotřebě. Dále navazuje na aktuální trendy, předpoklady do budoucích let, převážně …víceAbstract:
The mentioned bachelor thesis is elaborated on the topic of perception of fast food chains in the Czech Republic - consumer behavior, inclination to change. It consists of three main parts. The first of them is devoted to basic concepts and descriptions of history from antiquity to the present. Developments in the world and in the Czech Republic, description of the development of the situation in consumption …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2023
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/87577
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 31. 5. 2023
- Vedoucí: Elvíra Čermáková
- Oponent: Přemysl Průša
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/87577
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program:
Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Reklamní působení a jeho vliv na spotřební chování dětí ve věku 12 -15 let ve vztahu ke sladkostem a rychlému občerstvení.
Arnošt Zeman -
Fast Food Billboard Advertising: Discourse Analysis
Veronika Schmidtová -
Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
Marek Liška -
Menu engineering and its use in gastronomy
Zdeněk Juráň -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá -
INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PŘI RESPEKTOVÁNÍ ZÁSAD SPRÁVNÉ VÝŽIVY
Nikola Pospíšilová