Vnímání fast foodových řetězců českými spotřebiteli – Dana Ryndychová
Dana Ryndychová
Bachelor's thesis
Vnímání fast foodových řetězců českými spotřebiteli
Perception of fast food chains by Czech consumers
Abstract:
Uvedená bakalářská práce je zpracována na téma vnímání fast foodových řetězců v České republice – spotřební chování, náklonost ke změnám. Skládá se ze tří hlavních částí. První z nich je věnována základním pojmům a popisu historie od starověku až po současnost. Vývoji ve světě a v České republice, popis vývoje situace ve spotřebě. Dále navazuje na aktuální trendy, předpoklady do budoucích let, převážně …moreAbstract:
The mentioned bachelor thesis is elaborated on the topic of perception of fast food chains in the Czech Republic - consumer behavior, inclination to change. It consists of three main parts. The first of them is devoted to basic concepts and descriptions of history from antiquity to the present. Developments in the world and in the Czech Republic, description of the development of the situation in consumption …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2023
Identifier:
https://vskp.vse.cz/eid/87577
Thesis defence
- Date of defence: 31. 5. 2023
- Supervisor: Elvíra Čermáková
- Reader: Přemysl Průša
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/87577
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme:
Mezinárodní obchod
Theses on a related topic
-
Reklamní působení a jeho vliv na spotřební chování dětí ve věku 12 -15 let ve vztahu ke sladkostem a rychlému občerstvení.
Arnošt Zeman -
Fast Food Billboard Advertising: Discourse Analysis
Veronika Schmidtová -
Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
Marek Liška -
Menu engineering and its use in gastronomy
Zdeněk Juráň -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá -
INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PŘI RESPEKTOVÁNÍ ZÁSAD SPRÁVNÉ VÝŽIVY
Nikola Pospíšilová