Dílčí a celková kvalifikace oboru cukrář – Bc. Miroslava Rajsiglová
Bc. Miroslava Rajsiglová
Diplomová práce
Dílčí a celková kvalifikace oboru cukrář
Partial and total field confectioner skills
Anotace:
Práce se zabývá problematikou celkové a dílčí kvalifikace. Je zaměřená na vytvoření podkladů, podle kterých je možno realizovat zkoušky, ověřující dílčí kvalifikace v profesi cukrář.Abstract:
The work deals with problems of partial and total qualification. It is aimed on creating a bacground in which it is possible to carry out tests verifying partial qualifications in the profession of confectioner.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2011
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/txeec/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 5. 2011
- Vedoucí: Ing. Jan Děcký
- Oponent: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby
Práce na příbuzné téma
-
Rekvalifikace a profesní kvalifikace v oboru gastronomie
Dita Ochmannová -
Požadavky na autorizovanou osobu a postup autorizace pro kvalifikaci Instruktor praktického vyučování u zaměstnavatele
Nikola Hušková -
Profesní kvalifikace v regionu Vysočina
Radomíra Machová -
Uznávání výsledků předchozího učení na příkladu kvalifikace kuchař
Renata Jandlová -
Nové možnosti vzdělávání odsouzených ve výkonu trestu odnětí svobody a jejich motivace ke zvyšování kvalifikace
Ilona Novotná -
Další vzdělávání dospělých formou profesní kvalifikace v prostředí SŠ obchodní a služeb SČMSD v Poličce
Martina Jurášová