Řízení školní jídelny v právním subjektu – Irena SCHNEIDER
Irena SCHNEIDER
Bakalářská práce
Řízení školní jídelny v právním subjektu
Management of school canteens in the legal entity
Anotace:
Školní stravování je nedílnou součástí školské soustavy a vedoucí pracovník musí řešit oblasti organizační, vedení lidí, ekonomické, bezpečnostní, hygienické, pracovně právní a nepřímo i výchovně vzdělávací. Z vlastní zkušenosti vím, že orientace v dnešní legislativě je velmi složitá a odborná literatura na vedoucí stravování pozapomněla a tak začínající, ale i zkušení vedoucí stále vyhledávají pomoc …víceAbstract:
School meals are an integral part of the education system and the manager must deal with the organizational, leadership, economic, safety, health, labor, legal and educational indirectly. In my experience, the focus in today's legislation is very complex and technical literature on the leading catering rusty, so beginners, but experienced managers are seeking help from different organizations and transmit …víceKlíčová slova
Organizování školního stravování rozsah služeb školní jídelny kontrolní činnost ve školní jídelně závodní stravování styly řízení motivace komunikace pracovní smlouva rozvázání pracovního poměru plat odměňování druhy dovolené krácení dovolené prohlubování a zvyšování kvalifikace závodní preventivní péče financování školní jídelny hygienické předpisy školní jídelny BOZP ve školní jídelně
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 3. 2013
Zveřejnit od: 26. 3. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 6. 2013
- Vedoucí: Mgr. Bc. Klára Tesaříková
Citační záznam
Jak správně citovat práci
SCHNEIDER, Irena. Řízení školní jídelny v právním subjektu. Hradec Králové, 2013. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 26.3.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 26. 3. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Filozofická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Pedagogika / Školský management
Práce na příbuzné téma
-
Zvyšování a prohlubování kvalifikace a kvalifikační smlouva
Kristýna HOLAKOVSKÁ -
Strukturní charakterizace proteinů interagujících s vnitřně neuspořádaným mykobakteriálním iniciačním faktorem transkripce Sigma-A a mikrotubulární vazebnou bílkovinou 2c
Subhash Narasimhan -
Prohlubování a zvyšování kvalifikace ve firmě ROSS Holding a. s.
Hana Krajíčková -
Problematika bezlepkového stravování ve školních jídelnách
Anna Brábníková -
Nutriční hodnoty potravin v rámci jídelního lístku ve školní jídelně
Lenka Fišarová -
Udržitelnost ve stravování: Analýza udržitelnosti školních jídelen ve městě Benešov
Anna Hanibalová -
Plýtvání potravinami ve školních jídelnách
Anna Štefanová -
Stravovací návyky ve školní jídelně u žáků střední odborné školy
Tereza Mošaťová
Název
Vložil
Vloženo
Práva