Význam turistických informačních center v oblasti propagace stravovacích zařízení – Kristýna Drahotová
Kristýna Drahotová
Bakalářská práce
Význam turistických informačních center v oblasti propagace stravovacích zařízení
The importance of tourist information centres in the field of promotion of the food service establishments
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na možnosti propagace české gastronomie prostřednictvím turistických informačních center. Cílem práce je analyzovat spolupráci turistických informačních center s pražskými restauracemi na propagaci české gastronomie a samotných stravovacích zařízení. Práce je rozdělena do tří kapitol. První je čistě teoretická a zabývá se marketingovými nástroji v cestovním ruchu. …víceAbstract:
This bachelor thesis is focused on the opportunities of promotion of Czech gastronomy through tourist information centres. The aim of the thesis is to analyse the cooperation of tourist information centres with restaurants in Prague in the field of promotion of Czech gastronomy and the food service establishments themselves. The thesis is divided into three chapters. The first one is purely theoretical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 10. 2011
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/30922
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2012
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Alexey Kondrashov
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/30922
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Turistická informační centra jako součást informačního systému regionu (se zaměřením na Euroregion Těšínské Slezsko)
Petra Swaczynová -
Turistická informační centra jako nástroj rozvoje cestovního ruchu na Břeclavsku
Martin Vaculík -
Řízení a financování turistických informačních center v Moravskoslezském kraji
Tereza Malíková -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht -
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
Karina Zaitseva -
Boeing 747: Ikona leteckého průmyslu a jeho globální dopad na cestovní ruch
Pavlína Šedá -
Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
Zuzana Nešetřilová