Bc. Luboš Konderla

Bachelor's thesis

Spokojenost zákazníků s nabídkou stravovacího zařízení v restauraci Ovečka

Customer satisfaction with the catering facility's offer at the Ovecka restaurant
Abstract:
V mé bakalářské prácí zkoumám nabídku restaurace Ovečka, navrhuji řešení pro zlepšení nabídky a spokojenosti hostů. Bakalařská práce se zabývá problematikou spokojenosti zákazníků, řízením kvality v oblasti stravovacích služeb a tvorbou nabídky. Jsou v ní aplikovány 2 vybrané metody marketingového průzkumu, pro zjištění spokojenosti hostů. Výstupem práce jsou návrhy pro zlepšení nabídky restaurace …more
Abstract:
In my bachelor thesis I examine the offer of the restaurant Ovečka, I propose solutions to improve the menu and guest satisfaction. The bachelor thesis deals with the issue of satisfaction customer satisfaction, quality management in food service and menu development. It applies 2 selected methods marketing research to determine guest satisfaction. The output of the thesis are suggestions for improving …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 2. 6. 2023
  • Supervisor: Ing. Miroslava Kostková, Ph.D.
  • Reader: Ing. Marcela Šebestová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné