Spokojenost zákazníků s nabídkou stravovacího zařízení v restauraci Ovečka – Bc. Luboš Konderla
Bc. Luboš Konderla
Bachelor's thesis
Spokojenost zákazníků s nabídkou stravovacího zařízení v restauraci Ovečka
Customer satisfaction with the catering facility's offer at the Ovecka restaurant
Abstract:
V mé bakalářské prácí zkoumám nabídku restaurace Ovečka, navrhuji řešení pro zlepšení nabídky a spokojenosti hostů. Bakalařská práce se zabývá problematikou spokojenosti zákazníků, řízením kvality v oblasti stravovacích služeb a tvorbou nabídky. Jsou v ní aplikovány 2 vybrané metody marketingového průzkumu, pro zjištění spokojenosti hostů. Výstupem práce jsou návrhy pro zlepšení nabídky restaurace …moreAbstract:
In my bachelor thesis I examine the offer of the restaurant Ovečka, I propose solutions to improve the menu and guest satisfaction. The bachelor thesis deals with the issue of satisfaction customer satisfaction, quality management in food service and menu development. It applies 2 selected methods marketing research to determine guest satisfaction. The output of the thesis are suggestions for improving …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2023
Identifier:
https://is.slu.cz/th/iq64h/
Thesis defence
- Date of defence: 2. 6. 2023
- Supervisor: Ing. Miroslava Kostková, Ph.D.
- Reader: Ing. Marcela Šebestová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KONDERLA, Luboš. \textit{Spokojenost zákazníků s nabídkou stravovacího zařízení v restauraci Ovečka}. Online. Bachelor's thesis. Opava: Silesian University in Opava, School of Business Administration in Karvina. 2023. Available from: https://theses.cz/id/fg30mb/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéSilesian University in Opava
School of Business Administration in KarvinaBachelor programme / field:
Economics and Management / Business Economics and Management
Theses on a related topic
-
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)
Evangelina Šťastná -
Kvalita stravovacích služeb pro účastníky vodácké turistiky na Vltavě
Alena Lžičařová -
Analýza ubytovacích a stravovacích služeb a jejich kvalita v Podkrkonoší
Michal Militký -
Dostupnost a kvalita stravovacích a ubytovacích zařízení pro cyklisty
Radek Zelenka -
Řízení kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Jan Vybíral -
Kvalita v gastronomických provozech v Praze očima zákazníků
Tereza Stránská -
Nabídka a kvalita gastronomických služeb ve velkém hotelu
Tereza Hujerová