Bc. Jana Slezáková

Master's thesis

Sledování nutričních parametrů bílých jogurtů a jim podobných výrobků

Monitoring the nutritional parameters of natural yogurts and similar products
Abstract:
Literární část diplomové práce je zaměřena na složení bílých jogurtů a jim podobných výrobků, nutriční a zdravotní význam jejich konzumace, ale také na legislativní požadavky. V práci jsou popsány základní principy výroby bílých jogurtů. Praktická část diplomové práce se zabývá dotazníkovým šetřením zjišťujícím preference osob při konzumaci fermentovaných mléčných výrobků. Dále se praktická část zabývá …more
Abstract:
The literary part of the diploma thesis is focused on the composition of natural yoghurts and similar products, the nutritional and health significance of their consumption, but also on legislative requirements. The diploma thesis describes the basic principles of natural yogurt production. The practical part of the diploma thesis deals with a questionnaire survey to determine the preferences of people …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2021

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Alena Saláková, Ph.D.
  • Reader: Hana Zachovalová, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta