Hodnocení zralosti odrůd meruněk podle fyzikálně chemických ukazatelů – Eliška Kochová
Eliška Kochová
Bakalářská práce
Hodnocení zralosti odrůd meruněk podle fyzikálně chemických ukazatelů
Evaluation of maturity of apricot varieties based on physicochemical parameters
Anotace:
V této bakalářské práci na téma "Hodnocení zralosti odrůd meruněk podle fyzikálně chemických ukazatelů" byla v teoretické části objasněna historie, charakteristika meruňky obecné, dále zrání a skladování, a změny během zrání a skladování. Práce se zabývá změnami látkového složení během zrání a během skladování po dobu 7 dnů při teplotě 18 °C ve dvou stupních zralosti (zralé a přezrálé). V praktické …víceAbstract:
This bachelor thesis on the topic of "Evaluation of maturity of apricot varieties based on physicochemical parameters" describes the theoretical part of history and characteristics of apricots, as well as the ripening and storage and the changes during ripening and storage. The thesis deals with the changes in the material composition during ripening and storage for 7 days at 18 ° C in two stages of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Jan Goliáš, DrSc.
- Oponent: Jakub Láčík, Ing.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů
Práce na příbuzné téma
-
Hodnocení odrůd meruněk při dozrávání na stromě.
Eliška Kochová
Název
Vložil
Vloženo
Práva