Bc. Jiří Jaroševský

Diplomová práce

Historie pořadů o vaření v soukromých TV (Nova, Prima)

The History of Programmes about Cooking on Private TV Channels (Nova, Prima)
Anotace:
Cílem této diplomové práce je charakterizovat historii pořadů o vaření v soukromých TV. Práce je rozdělena na 3 části. První část popisuje historický vývoj gastronomie. Druhá část je zaměřena na nejznámější kuchaře a jejich televizní pořady. Třetí část nastiňuje možné budoucí trendy, které mohou ovlivnit televizní pořady o vaření.
Abstract:
The goal of this thesis is characteristic of the history of cooking on private TV channels. The dissertation is divided into three parts. The first part describes historical development of gastronomy. The second part focuses on the most famous chefs and their TV shows. The third part concentrates on trends in the future, which could influence TV cooking shows.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2015
  • Vedoucí: PhDr. Eva Ottová
  • Oponent: Mgr. Libuše Fojtová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství