Tereza Babicová
Bachelor's thesis
Vinárske oblasti Slovinska
Vinařské oblasti Slovinska
Anotácia:
Bakalářská práce je zaměřena na Slovinskou republiku z pohledu vína. Objasňuje historii vína ve Slovinsku, vinařské oblasti Slovinska a oranžová vína. Součástí práce je i charakteristika odrůd, které jsou ve Slovinsku nejběžněji vysazeny.Abstract:
The bachelor thesis is focused on the Republic of Slovenia from point of view of wine. It explains the history of wine in Slovenia, the wine regions of Slovenia and the orange wine. Part of the work is also the characterictics of the varieties that are most commonly planted in Slovenia.Abstract:
Bakalárska práca je zameraná na Slovinskú republiku z pohľadu vína. Objasňuje históriu vína v Slovinsku, vinárske oblasti Slovinska a oranžové vína. Súčasťou práce je aj charakteristika odrôd, ktoré sú v Slovinsku najbežnejšie vysadené.
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 6. 2022
- Vedúci: Ing. Kamil Prokeš, Ph.D.
- Oponent: Libuše Vrbová, Ing.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / odbor:
Horticultural Engineering / Viticulture and Viniculture
Práce na příbuzné téma
-
Brand analysis of Barefoot Wine
Valerie Cibulková -
Wine and Wine Production from the Marketing Point of View
Anna Malakhova -
Communication strategies for selling wine on–line
Tomáš Pelikán -
Víno a párovanie vína s jedlom
Jakub Košút -
Pozice wine sommeliera ve vinotéce
Tomáš Ventruba