Bc. Michal Keštefran

Diplomová práce

Podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia

Business plan for the new gastronomic establishment
Abstract:
The aim this diploma thesis is to set up the business plan for a new gastronomic facility. Appropriate analyzes, such as PEST analysis, competition analysis, suppliers, market segments, and OT analysis, were used in its processing. Based of the data obtained, the business environment in the given locality was assessed in terms of legislative impacts, demographic development, attendance rate, market …více
Abstract:
Cieľom tejto diplomovej práce je zostaviť podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia. Pri jeho spracovaní boli použité príslušné analýzy, ktorými sú analýza PEST, analýza konkurencie, dodávateľov, trhových segmentov a OT analýza. Na základe získaných údajov nasledovalo zhodnotenie podnikateľského prostredia v danej lokalite a to z pohľadu legislatívnych vplyvov, demografického vývoja, návštevnosti …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/jp3i2/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 9. 2018
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Martin Petříček, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze