Linda Urbanová

Bakalářská práce

Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na segment nezadaných zákazníků

The creation of the gastronomical concept focused on the segment of single customers
Anotace:
Tato bakalářské práce se zabývá vytvořením zvláštního gastronomického konceptu pro segment nezadaných (tzv. single) osob. Představený podnikatelský záměr nabídne zcela novou možnost seznámení, která zároveň přispěje svou inovací české gastronomii. Staví svůj úspěch zejména na komunikaci mezi lidmi a jejich společném pobavení, což napomáhá potlačení jistých problémů, které jim doteď při seznamování …více
Abstract:
This bachelor‘s dissertation is interested in creation of a very special gastronomical concept for the segment of single people. It presents a business plan for a pretty new possibility of getting to know people each other and help to improvethe Czechgastronomy. It is thought that the main success is provided by interpersonal communication andentertainment, which can help to eliminate some problems …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 8. 2013
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze