Posouzení hygienické úrovně prostředí vybraných potravinářských provozoven a domácností – Bc. Aneta DROZDOVÁ
Bc. Aneta DROZDOVÁ
Master's thesis
Posouzení hygienické úrovně prostředí vybraných potravinářských provozoven a domácností
Assessment of the environment hygiene level in selected food establishments and households
Abstract:
Adekvátní úroveň hygieny prostředí, ve kterém se manipuluje s potravinami je jedním z důležitých faktorů, jenž ovlivňuje udržení kvality a zdravotní nezávadnosti potravin. Cílem diplomové práce bylo (i) mikrobiologickou analýzou posoudit úroveň hygieny ve vybraných domácnostech (n=3) a v potravinářských provozovnách (n=3). Mikrobiologická analýza zahrnovala stanovení: celkového počtů aerobních a psychrotrofních …moreAbstract:
An adequate level of hygiene of the food handling environment is one of the important factors that influence the maintenance of food quality and safety. The aim of this thesis was (i) to assess the level of hygiene in selected households (n=3) and food processing establishments (n=3) by microbiological analysis. The microbiological analysis included the determination of: total aerobic and psychrotrophic …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 4. 2022
Thesis defence
- Supervisor: doc. MVDr. Lucie Hasoňová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
DROZDOVÁ, Aneta. \textit{Posouzení hygienické úrovně prostředí vybraných potravinářských provozoven a domácností}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture and Technology. 2022. Available from: https://theses.cz/id/fxc3kz/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
DROZDOVÁ, Aneta. Posouzení hygienické úrovně prostředí vybraných potravinářských provozoven a domácností. České Budějovice, 2022. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta zemědělská a technologickáUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Agriculture and TechnologyMaster programme / field:
Quality and Processing of Agricultural Products / Quality and Processing of Agricultural Products
Theses on a related topic
-
Vyhodnocení rizika přenosu alimentárních onemocnění při kontaktu se zvířaty a zacházení s živočišnými produkty u dětí školního věku.
Pavlína MAROUSKOVÁ -
Výživa a bezpečnost potravin v těhotenství
Veronika Krejčová -
Alimentární nákazy: znalosti, zkušenosti, vnímání rizik a preventabilní chování
Jana Hájková -
ALIMENTÁRNÍ NÁKAZY A JEJICH ZDRAVOTNÍ RIZIKA
Zuzana Konečná -
Bezpečnost potravin podávaných ve školských stravovacích zařízeních
Šárka Buštíková -
Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin
Lucie Kroutilová -
Výživa a bezpečnost potravin v těhotenství
Veronika Krejčová -
Patogenní mikroorganismy v potravinách
Barbora Moravcová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Bulánová, L.
20/4/2022