Nabídka stravovacích možností pro žáky na 1. stupni základních škol v regionu Novojičínsko – Mgr. Kateřina Janýšková
Mgr. Kateřina Janýšková
Diplomová práce
Nabídka stravovacích možností pro žáky na 1. stupni základních škol v regionu Novojičínsko
Offer of the dining options for primary school students in region of Novojičínsko
Anotace:
Diplomová práce se zabývá nabídkou stravovacích možností pro žáky na 1. stupni základních škol v regionu Novojičínsko. Teoretická část se věnuje výživě dětí mladšího školního věku z hlediska vlivu sociálního prostředí na utváření stravovacích návyků, kde patří bezesporu i vliv školy a školního prostředí. Dále se věnuje zásadám správné výživy, složením stravy a rozložením jídel během dne. Následující …víceAbstract:
The dissertation deals with the offer of school canteen´s diet options for pupils of the first grade at primary schools in Nový Jičín region. Due to the social school environment, pupils create their eating habits. The theoretical part of the work deals with some nutrition of elementary school aged children and provides the point of view of the influence in creating the eating habits mentioned. It …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2014
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/xhhms/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 5. 2014
- Vedoucí: PhDr. Mgr. Leona Mužíková, Ph.D.
- Oponent: doc. PaedDr. Vladislav Mužík, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy
Práce na příbuzné téma
-
Srovnání kvality stravování ve vybraných základních školách na Vysočině a v Jihomoravském kraji
Dagmar VEVERKOVÁ -
Výživa dětí ve vybraných školních zařízeních v Jihomoravském kraji - srovnání kvalitativní stránky
Lucia Štepániková -
Využívání služeb školních jídelen žáky druhého stupně ZŠ ve vztahu k finanční náročnosti vybraných oblastí životního stylu
Jana PIVODOVÁ -
The need of bridging the ELT gap between Pre-school and Primary school education
Markéta Hulánová -
Pitný režim v triatlonu a jeho vliv na výkon sportovce
Filip Coufal -
Pitný režim ve fotbale
Lukáš Smetana -
Pitný režim u vytrvalostních běžců
Lucie Mezníková -
Stravovací návyky, pitný režim a pohybová aktivita u dětí
Zuzana KOPECKÁ