Komparace chemického složení a nutričního významu drůbežího masa – Pavla REPÍKOVÁ, DiS.
Pavla REPÍKOVÁ, DiS.
Bakalářská práce
Komparace chemického složení a nutričního významu drůbežího masa
Chemical constitution and nutritive importance comparison of poultry meat
Anotace:
Cílem práce je porovnání chemického složení a nutriční hodnoty drůbeže. Uvádím obsah vody, bílkovin, lipidů, vitaminů, minerálních látek a extraktivních látek v mase drůbeže. Část práce je zaměřena na jakost jatečné drůbeže a drůbežího masa a technologie zpracování drubeže. V práci je také věnována pozornost bioprodukci a konvenční produkci drůbeže a základním plemenum drůbeže.Abstract:
This bachelor thesis makes comparisation of chemical composition and nutritive value of the poultries. I feature volume of water, proteins, fats, vitamins and mineral substances and extractive substances in poultry meat. Part of this bachelor thesis is specialized on quality slaughtered poultry and poultry meat and technology of poultry cutting. There is also given attention to bio production and conventional …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor:
22735
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
REPÍKOVÁ, Pavla. Komparace chemického složení a nutričního významu drůbežího masa. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Ekologické zemědělství a spotřeba biopotravin v ČR
Martin Michálek -
Využití přípravků pro zlepšení nutriční hodnoty zrna u kukuřice
Aneta Pšeničková -
Obsah biologicky aktivních látek v obilovinách z produkce konvenčního a ekologického zemědělství
Adéla Antošová -
Hodnocení odrůdového sortimentu mrkví v systému ekologického zemědělství
Anna Řičánková -
GM plodiny v ekologickém zemědělství.
Miluše Anyalaiová -
Hodnocení tykví (Cucurbita maxima, Cucurbita moschata) v systému ekologického zemědělství
Miroslav Vyhnánek -
Porovnání základních analytických hodnot drůbežího masa v tržní síti
Ondřej SADLAK -
Analýza chemického složení bio-olejů z pyrolýzy celulózy, hemicelulózy a ligninu
Stanislav Erhart