Pavla REPÍKOVÁ, DiS.

Bakalářská práce

Komparace chemického složení a nutričního významu drůbežího masa

Chemical constitution and nutritive importance comparison of poultry meat
Anotace:
Cílem práce je porovnání chemického složení a nutriční hodnoty drůbeže. Uvádím obsah vody, bílkovin, lipidů, vitaminů, minerálních látek a extraktivních látek v mase drůbeže. Část práce je zaměřena na jakost jatečné drůbeže a drůbežího masa a technologie zpracování drubeže. V práci je také věnována pozornost bioprodukci a konvenční produkci drůbeže a základním plemenum drůbeže.
Abstract:
This bachelor thesis makes comparisation of chemical composition and nutritive value of the poultries. I feature volume of water, proteins, fats, vitamins and mineral substances and extractive substances in poultry meat. Part of this bachelor thesis is specialized on quality slaughtered poultry and poultry meat and technology of poultry cutting. There is also given attention to bio production and conventional …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 22735

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

REPÍKOVÁ, Pavla. Komparace chemického složení a nutričního významu drůbežího masa. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe