Bc. Sabina Hartmanová

Diplomová práce

Jakostní parametry majonéz s obsahem přídatných látek

Quality parameters of mayonnaise with additives.
Anotace:
Diplomová práce s názvem „Jakostní parametry majonéz s obsahem přídatných látek“ měla za cíl provést modelovou výrobu vzorků majonéz dle různých receptur (kombinace přídatných látek – kyselina mléčná, kyselina citronová, síran sodný) s rozdílnou úrovní přídatných látek a určit základní jakostní charakteristiky (pH, obsah sušiny, obsah titrační kyselosti) a senzorické vlastnosti. pH modelových vzorků …více
Abstract:
The thesis entitled „Quality parameters of mayonnaise with additives“ aimed to perform model production of mayonnaise samples according to different recipes (combination of additives – lactic acid, citric acid, sodium sulphate) with different levels of additives and to determine the basic quality characteristic (pH, dry matter content, titratable acidity content) and sensory properties. The pH of model …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 5. 2023
  • Vedoucí: doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
  • Oponent: Roman Pytel, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / specializace:
Potravinářství a výživa člověka / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma