Bc. Barbora Stará

Master's thesis

Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů

Physicochemical and sensory evaluation of selected honeys
Anotácia:
Práce se zaměřuje na včelí med, především na jeho fyzikální a chemické vlastnosti, složení a senzorickou analýzu. Tyto metody byly provedeny a jejich výsledky zaznamenány a porovnány v experimentální části práce. Vyhodnocené výsledky z chemických analýz nám potvrdily, že vzorky medů vyhovují legislativním požadavkům. Stanovením elektrické vodivosti bylo zjištěno, že borůvkový a eukalyptový med měl …viac
Abstract:
The work focuses on honey bee, especially on its physical and chemical properties, composition and sensory analysis. These methods were performed, and their results recorded and compared in the experimental part of the work. Evaluated results from chemical analyzes confirmed that honey samples comply with legislative requirements. By determining the electrical conductivity, it was found that blueberry …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Mgr. Barbora Lapčíková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Stará, Barbora. Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů. Zlín, 2019. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology