Matěj Zima
Bachelor's thesis
Biogenní aminy v pivu
Biogenic amins in beer
Anotácia:
Jedním z nejoblíbenějších a nejkonzumovanějších alkoholických nápojů je pivo. V České Republice má jeho výroba mnoha letou tradici a je naším významným vývozním artiklem. Kromě piva vyvážíme do světa i jednu jeho výrobní surovinu. Chmel, konkrétně žatecký poloraný červeňák je typickou přísadou při výrobě spodně kvašeného piva plzeňského typu, které nás proslavilo ve světě. Pivo je složitý nápoj a …viacAbstract:
One of the most popular and widely used alcoholic beverages is beer. There is a long-standing tradition of beer production in the Czech Republic and it is our significant export commodity. Hops, specifically the so called Saaz Late, is a typical ingredient in the production of bottom fermented a Pilsen kind of beer that has made us famous in the world. Beer is a complicated beverage and its production …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Matyáš Orsák, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / odbor:
Agriculture, Horticulture and Rural Development / Nutrition and Foodstuffs
Práce na příbuzné téma
-
Biogenní aminy v silážích
Nela Jandeková -
Biogenní aminy ve fermentovaných mléčných výrobcích
Kristýna Bubelová -
Vizuální identita PiTy BEER
Tereza Matoušková -
The Influence of Innovations in Brewing on Beer Consumers' Preferences
Anastasia Boldyreva
Názov
Vložil
Vložené
Práva