Výzkum způsobu doplňování vybraných potravinářských produktů do maloobchodních prodejen. – Bc. Martin Svoboda
Bc. Martin Svoboda
Bakalářská práce
Výzkum způsobu doplňování vybraných potravinářských produktů do maloobchodních prodejen.
The replenishment method's research of selected grocery products in small retail stores
Anotace:
Práce se zaměřuje na nákupní proces potravinářských produktů v maloobchodních prodejnách. Práce se věnuje kvalitě potravin, správné manipulaci s potravinami a zrychlení nákupního procesu, které zaručuje kvalitnější a čerstvější potraviny na pultech maloobchodu. Rychlejší a snadnější procesy jsou umožněny novými technologiemi ECR a CPFR. V praktické části jsou shrnuty výsledky primárního kvantitativního …víceAbstract:
This work is focusing on the buying process of grocery products into the retail stores. This thesis concentrates on the quality of food, proper manipulation with grocery and faster buying process, which guarantees better quality and fresher food on the shelves of retail. Faster and easier processes are enabled by new technologies ECR and CPFR. The practical part summarizes the results of primary qualitative …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 7. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 8. 2015
- Vedoucí: doc. Ing. Lenka Branská, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SVOBODA, Martin. \textit{Výzkum způsobu doplňování vybraných potravinářských produktů do maloobchodních prodejen.}. Online. Bakalářská práce. Pardubice: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/g9762q/.
Jak správně citovat práci
Svoboda, Martin. Výzkum způsobu doplňování vybraných potravinářských produktů do maloobchodních prodejen.. Pardubice, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemické a procesní inženýrství / Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků
Práce na příbuzné téma
-
Specifika hodnototvorných procesů v potravinářském odvětví
Barbora Mátlová -
Umísťování zahraničního produktu na českém trhu
Zuzana Homolová -
Spolupráce podniku s jeho dodavateli při řízení hmotného toku vybraných potravinářských produktů
Barbora Řádová -
Informační technologie ve vysokoškolském vzdělávání neslyšících a nedoslýchavých
Michaela Muzikářová -
Moderní informační technologie a jejich využití v sektoru bankovnictví
Oldřich Brožek -
Informační technologie zajišťující propagaci značky
Markéta Aghová -
Analytik v odborném směru informační technologie
David Vojta -
Dotace z Evropské Unie na informační technologie
Lucie Chládková