Michal Šindelář

Bachelor's thesis

Komparace metod senzorického hodnocení destilátů

Comparison of sensory evaluation methods of spirits
Abstract:
Bakalářská práce se věnuje komparaci metod senzorického hodnocení destilátů. Cílem práce je komparace metod senzorického hodnocení vybraných destilátů. Získaná data z řízené degustace o hodnocení destilátů vybranými metodami sloužila pro porovnání kvality metod. Na základě zpracování získaných dat bylo zjištěno, že vybrané senzorické metody používají různé struktury, a využívají jiné systémy pro hodnocení …more
Abstract:
The bachelor thesis deals with the comparison of sensory evaluation methods of spirits. The aim of the thesis is to compare methods of sensory evaluation of selected spirits. The data obtained from the controlled degustation evaluation of spirits using the selected methods served to compare the quality of the methods. Based on the data obtained, it was found that selected sensory methods use different …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2018
  • Supervisor: Ing. Jiří Zelený
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze