Komparace metod senzorického hodnocení destilátů – Michal Šindelář
Michal Šindelář
Bakalářská práce
Komparace metod senzorického hodnocení destilátů
Comparison of sensory evaluation methods of spirits
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje komparaci metod senzorického hodnocení destilátů. Cílem práce je komparace metod senzorického hodnocení vybraných destilátů. Získaná data z řízené degustace o hodnocení destilátů vybranými metodami sloužila pro porovnání kvality metod. Na základě zpracování získaných dat bylo zjištěno, že vybrané senzorické metody používají různé struktury, a využívají jiné systémy pro hodnocení …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the comparison of sensory evaluation methods of spirits. The aim of the thesis is to compare methods of sensory evaluation of selected spirits. The data obtained from the controlled degustation evaluation of spirits using the selected methods served to compare the quality of the methods. Based on the data obtained, it was found that selected sensory methods use different …víceKlíčová slova
destiláty hodnocení komparace metody senzorické comparison evaluation methods sensory spirits
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/lcpf0/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2018
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠINDELÁŘ, Michal. \textit{Komparace metod senzorického hodnocení destilátů}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/ga825e/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
Samuel Lazor -
Psychometrické charakteristiky metody ECR-RS, struktura globální a specifické citové vazby - cross-validizace výsledků české a originální (anglické) verze metody ECR-RS
Aneta Cvrčková -
Testování metody založené na měření tlaku suspenze a standardní hustoměrné metody zrnitostního rozboru
Sára Poláchová -
Srovnání tradiční metody a metody Hejného ve výuce matematiky na ZŠ
Hana KNAPKOVÁ -
Využití metody Ludmily Mojžíšové s prvky Dornovy metody při řešení menstruačních bolestí
Lucie VRONKOVÁ -
Použití metody digitální obrazové korelace při měření zbytkových napětí pomocí odvrtávací metody
Tomáš Plucnar -
Srovnávání metody posilování RPE a metody procentuálního koeficientu v silovém trojboji
Josef Ornet -
Využití analyticko-syntetické metody a metody Sfumato při práci s žáky s parciálními poruchami
Lucie ŠROMOVÁ