Anastázie Josypenkova

Bakalářská práce

Provoz gastronomického zařízení ve Velké Británii

The operation of catering facility in the UK
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je provozní analýza vybraného gastronomického zařízení ve Velké Británii, nacházející se v centru města Folkestone na jihovýchodním pobřeží. Práce je rozdělena do čtyř systematických celků. První se týká postavení stravovacích služeb v cestovním ruchu, přibližující jejich charakteristiku, význam, formy a funkce, podmínky provozu gastronomických zařízení, jejich klasifikace …více
Abstract:
The aim of this thesis is the analysis of the selected operating catering facility in the UK, located in the center of Folkestone on the southeast coast. The thesis is divided into four thematic parts. The first concerns the position of catering services in the tourism industry, approaching their characteristics, meaning, form and function, the conditions of catering facilities operation, their classification …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 10. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2014
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Alexey Kondrashov

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/40969

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj