Přístupy ke konzumaci piva v České republice – Bc. Igor ŠIŠKA
Bc. Igor ŠIŠKA
Diplomová práce
Přístupy ke konzumaci piva v České republice
Approches to consumption of beer in Czech repuplic.
Anotace:
Diplomová práce zkoumá, jaké jsou přístupy ke konzumaci piva v České republice. Stručně charakterizuje historii a proces vaření piva. Dále se věnuje problematice dopadu pití piva na zdraví a snaží se zodpovědět, proč se v ČR pije nejvíce piva na světě. Součástí práce je výzkum, který zjišťuje jaké je motivace lidí k pití piva, jaké pivo pijí a kolik ho vypijí a zda si uvědomují možná rizika konzumace …víceAbstract:
The diploma work investigates attitudes to beer consumption in the Czech Republic. It briefly characterizes history and process of brewing beer. It also deals with the impact of drinking beer on health and tries to answer the question why the Czech Republic is the top country in drinking beer in the world. A part of the work is an investigation exploring the motivations to drink beer, which and how …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2013
Zveřejnit od: 17. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 5. 2013
- Vedoucí: Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ŠIŠKA, Igor. Přístupy ke konzumaci piva v České republice. Olomouc, 2013. diplomová práce (Mgr.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 17.4.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 17. 4. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Pedagogická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro základní školy / Učitelství českého jazyka pro 2. stupeň základních škol a učitelství výchovy ke zdraví pro 2. stupeň základních škol
Práce na příbuzné téma
-
Výroba nealkoholického piva v minipivovarech
David Doubek -
Možnosti použití vybraných kvasinkových kmenů při výrobě nízkoalkoholického piva.
Pavel Kovář -
Možnosti uplatnění probiotických kultur při výrobě piva
Martin Slovák -
Možnosti výroby nealkoholického piva
Jana Krčálová -
Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.
Veronika PECHTOROVÁ -
Pivo – „tekutý chléb“ ze statistického pohledu
Monika Hylenová -
Pivo pro konzumenty s metabolickým omezením
Tomáš Vaško -
Suroviny na výrobu piva - historie a současnost a jejich benefity pro lidské zdraví
Vlastimil NOHEJL
Název
Vložil
Vloženo
Práva