Bc. Vladislav Vondrášek

Bachelor's thesis

Nutriční hodnoty tradičních evropských kuchyní

Nutritional value of traditional European cuisines
Abstract:
Anotace V bakalářské práci uvádím, jaký význam mají nutriční hodnoty pro člověka. Provádím komparaci nutričních hodnot jednotlivých jídel. Upozorňuji na možná rizika při nedodržení zdravotně vyvážené kuchyně. Seznamuji, v jakých tradičních jídlech se jednotlivé nutriční hodnoty vyskytují příliš či naopak málo. Nabízím zastoupení některých složek v pokrmech, které je možné orientačně nahradit jinými …more
Abstract:
Annotation In my bachelor's thesis I identify the importance of nutrition for a person; I compare the nutritional values of each dish and point out the possible risk of not complying with a health-balanced cuisine. I draw conclusions as to which traditional foods contain too much or too little of the individual nutritional elements. This part also includes tables listing each traditional dish of the …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 11. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2019
  • Supervisor: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Reader: Dr. Ing. Sylva Skupinová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)