Alena HEJDOVÁ

Bakalářská práce

Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky.

Chemist and characteristics of sweet and acid whey.
Anotace:
Cílem bakalářské práce je seznámení se sladkou a kyselou syrovátkou a jejich dalším vyu-žitím. Náplní je stručný popis technologie získávání a chemického složení sladké a kyselé syrovátky. Následuje stručný výklad možností zpracování syrovátky a její další využití na výrobky.
Abstract:
The aim of bachelor work is acquaint with sweet and acid whey and theirs other utilization. The content is short description of technology of obtaining sweet and acid whey, chemist of sweet and acid whey and after that follows short interpretation possibilities of manipulation with whey and its other utilization for products.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2009
Zveřejnit od: 27. 5. 2009
Identifikátor: 12964

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 18. 6. 2009

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HEJDOVÁ, Alena. Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky. . Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 27. 05. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 27. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin