Bc. Nikola Němcová

Bakalářská práce

Podnikatelský záměr založení cukrárny

Business Plan to Establish a Confectioner's Shop
Anotace:
Tato bakalářská práce je podkladem pro zbudování nové cukrárny v Praze. Jedná se o podnikatelský záměr založení cukrárny, který je zpracován do dvou částí. První část se zaměřuje na právní formy podnikání, na strukturu a náležitosti týkajících se podnikatelského záměru na teoretické úrovni. V druhé analytické části jsou detailně rozpracovány položky podnikatelského záměru a metody použité k zhodnocení …více
Abstract:
This bachelor’s thesis is the basis for a new foundation of the confectionery. It is a business plan for an new establishment of the confectionery. And this has been processed in two parts. The first part is focused on the legal forms of business, the structure and the essentials that relates to the business plan on the theoretical level. In the second analytical part are the items of the business …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/stmoq/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 9. 2021
  • Vedoucí: Ing. Lada Petránková
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví