Silvie SADILOVÁ

Bakalářská práce

Vliv přídatných látek v potravinách na zdraví

The impact of food additives on health
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na téma přídatných látek v potravinách. Má dvě části - teoretickou a praktickou. Teoretická část se zabývá obecnou charakteristikou přídatných látek, jejich dělením a využitím v potravinářství a uvádí základní legislativu a principy, které jsou nezbytné pro správné používání těchto látek v potravinářství. Závěr této části je věnován zhodnocení vlivu potravinářských aditiv …více
Abstract:
The bachelor thesis is focused on the topic of food additives. It is divided into two parts - theoretical and practical. The theoretical part deals with the general specification of food additives, their division and use in the food industry and gives a basic legislation and principles which are necessary for proper use of these substances in the food industry. The conclusion of this part is devoted …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 3. 2019
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: MUDr. Lenka Luhanová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

SADILOVÁ, Silvie. Vliv přídatných látek v potravinách na zdraví. Plzeň, 2019. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta zdravotnických studií

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta zdravotnických studií
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/

ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

Fakulta zdravotnických studií

Bakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Asistent ochrany a podpory veřejného zdraví