Bc. Veronika Kůlová

Diplomová práce

Bezpečnost potravin v evropské a české právní úpravě

Food Safety in the European and Czech Legislation
Anotace:
Cílem této diplomové práce s názvem "Bezpečnost potravin v evropské a české právní úpravě" je nastínit fungování systému bezpečnosti potravin v EU a jeho provázanost se zajištěním bezpečnosti potravin v ČR. Práce nejprve popisuje samotný proces schvalování právních předpisů v EU a evropské orgány zaměřené na bezpečnost potravin. Navazuje proces implementace komunitárního práva v ČR a stěžejní část …více
Abstract:
The aim of this thesis entitled "Food safety in the European and Czech legislation" is to outline the functioning of the food safety system in the EU and its consistency with ensuring food safety in the Czech Republic. Work begins with descriptionof the actual process of approving legislation in the EU and European institutions focused on food safety. Then follows the process of implementing the communitary …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. JUDr. Zbyněk Švarc, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Kůlová, Veronika. Bezpečnost potravin v evropské a české právní úpravě. Liberec, 2016. diplomová práce (Ing.). Technická univerzita v Liberci. Ekonomická fakulta

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Technická univerzita v Liberci, Ekonomická fakulta