Volha SAFRONAVA
Bachelor's thesis
Design side specific
Design side specific
Abstract:
Stolní souprava pro Španělskou restauraci "Amorvino" v Plzni se skládá ze 3 talířů a 2 mís různé velikosti a účelu použití. Dílo má originální design inspirovaný španělskou kulturou. Hlavní důraz je kladen na výrobu produktů co nejvíce ručně - modelace, rytí ornamentů, za účelem přenosu zvláštní nálady a emoce osoby. Každý výrobek má široké okraje, v keramice správně označované za prapor. Na okrají …moreAbstract:
For my bachelor thesis I chose Spanish restaurant "Amorvino" in Pilsen. As a result of long-term work I prepared set of tableware. It consists of a bowl of soups, a bowl of salads, a plate for main meals, two plates for appetizers. Each product has a size corresponding to portions of meal and own design. In my work I relied on the already existing style in the interior of the restaurant. And I used …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2014
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: MgA. Gabriel Vach
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
SAFRONAVA, Volha. Design side specific. Plzeň, 2014. bakalářská práce (BcA.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta umění a designu
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta umění a designuVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
University of West Bohemia
Faculty of Art and DesignBachelor programme / field:
Fine Arts / Sculpture, specialization Ceramics
Theses on a related topic
-
Historie, přehled a analýza pražských restaurací nabízejících španělskou kuchyni
Dominika Neumanová -
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni
Denisa Jarošová -
Španělská gastronomie
Zuzana Jenčíková -
Španělská gastronomie v cestovním ruchu
Iveta Frauenterková -
Funerální design
Zdeňka MINÁŘOVÁ -
Návrh komunikačního plánu pro cestovní kancelář MISA TOUR
Roman KREJSA -
Modelování rozšíření druhů travinné vegetace Evropy
Míša Vojtěchovských -
Rozvoj činnosti občanského sdružení Míša & Míša
Marie Vrzáková