Vývoj stravování středoškolské mládeže mezi lety 1999 až 2011; komparace vybraných nutričních hodnot – Bc. Květuše ROZMAHELOVÁ
Bc. Květuše ROZMAHELOVÁ
Master's thesis
Vývoj stravování středoškolské mládeže mezi lety 1999 až 2011; komparace vybraných nutričních hodnot
Development of High School Catering between 1999 and 2011; Comparison of Selected Nutrient Values
Anotácia:
Cílem diplomové práce bylo zjištění vývoje školního stravování středoškolské mládeže mezi lety 1999 až 2011 z hlediska energetické a výživové hodnoty. V teoretické části jsou uvedeny obecné informace o výživových hodnotách. Praktická část obsahuje údaje o množství potravin, které byly předmětem zkoumání a jejich výživovým hodnotám. Násle-dují tabulky a grafy se získanými výsledky. V závěru je uveden …viacAbstract:
The aim of this thesis was to determine the development of secondary school students in school meals between 1999 and 2011 in terms of energy and nutritional value. In the theoretical section provides general information about the nutritional values. The practical part contains data about the amount of food that were under investigation and their nutritional values. The following tables and graphs …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zverejniť od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ROZMAHELOVÁ, Květuše. \textit{Vývoj stravování středoškolské mládeže mezi lety 1999 až 2011; komparace vybraných nutričních hodnot}. Online. Diplomová práca. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Faculty of Technology. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/giofp1/.
Jak správně citovat práci
ROZMAHELOVÁ, Květuše. Vývoj stravování středoškolské mládeže mezi lety 1999 až 2011; komparace vybraných nutričních hodnot. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Práce na příbuzné téma
-
Posouzení energetické a biologické hodnoty stravy žáků ZŠ
Markéta NOVÁ -
Školní stravování z pohledu žáků základní školy
Aneta Petříková -
Naplněnost spotřebního koše ve školním stravování
Kristýna Šťastná -
Zdravý životní styl studentů Středních škol s důrazem na stravování
Pavlína Hoffmannová -
Výživové nároky a současné trendy výživy dospívající mládeže
Libor Marčík -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Výživa po amputaci DKK
Kateřina Zemanová