Nela KOPEČNÁ, DiS.

Bakalářská práce

Nutriční hodnocení ovesného zakysaného výrobku bez lepku

Nutritional rating of a gluten free oat fermented product
Anotace:
Bakalářská práce se zabývala nutričními hodnotami zakysaného ovesného výrobku bez lepku. V teoretické části byla popsána fermentace, její historie a druhy. Bylo popsáno vnitřní kvašení a mikrobiota. Teoretická část se dále zabývala zakysanými mléčnými výrobky a jejich nemléčnými alternativami a zdravotními benefity zakysaných mléčných výrobků a jejich alternativ. Pro výzkumnou část byly vybrány produkty …více
Abstract:
The bachelor thesis was focused on the nutritional values of a fermented gluten free oat product. The theoretical part describes fermentation, its history and different kinds of fermentation. Internal fermentation and microbiome were also described. The theoretical part moreover discusses milk fermented products, milk free alternatives to fermented milk products and benefits of fermented milk products …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 9. 2021
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 10. 2021
  • Vedoucí: Ing. Jaroslav Šimek, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOPEČNÁ, Nela. Nutriční hodnocení ovesného zakysaného výrobku bez lepku. Ostrava, 2021. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta