Ing. Tereza Holečková

Diplomová práce

Management kvality gastronomických služeb

Quality Management of Gastronomy Services
Anotace:
Management kvality gastronomických služeb je významným prvkem v pohostinství. V teoretické části jsou definovány gastronomické služby, management a kvalita služeb v gastronomii. V analytické části se diplomová práce zaobírá managementem kvality gastronomických služeb v hotelu Hilton Prague. Je představen hotel Hilton Prague a jeho stravovací služby. V této části diplomové práce je popisována pracovní …více
Abstract:
Quality management of gastronomy services is an important element in the hospitality industry. Theoretical part defines gastronomy services, management and quality of service in gastronomy. The analytical part of the thesis deals with the management of quality gastronomy services in Hilton Prague. Hotel Hilton Prague is introduced, and its gastronomy services. In this part of thesis is introduced job …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2014
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Pavla Burešová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze