Med - výroba, prodej a využití včelích produktů v gastronomii – Lenka Vorlíčková
Lenka Vorlíčková
Bachelor's thesis
Med - výroba, prodej a využití včelích produktů v gastronomii
Honey - Manufacture, Sale and Use of the Bee Products in Gastronomy
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá medem a jeho roli v gastronomii.Cílem této bakalářské práce je popsat proces zpracování medu a využití včelích produktů v gastronomii.Pomocí osobního dotazování a analýzy primárních i sekundárních dat, práce zjišťuje reálné postavení medu a medových produktů na trhu, jejich dodavatele i cenu.Abstract:
Bachelor's dissertation focuses on honey and its role in gastronomy.The objective of the work is to introduce the process of making honey and its usage as well as usage of other bee products in gastronomy. Using personal polls and analysis of primary and secondary data, the dissertation detects the real position of honey and honey products on the market, its suppliers and its price.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/sm601/
Thesis defence
- Date of defence: 5. 6. 2018
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Darina Svobodová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Typologie zákazníků na trhu s medovými produkty
Sára Koňaříková -
Gastronomie in Wien am Beispiel der Restaurants Ferdinandt und Servitenwirt. Ausgewählte Aspekte
Marek BISKUP -
Veganská gastronomie v ČR
Dominika Churanová -
Možnosti gastronomie a využití volného času pro děti a mládež v Mikroregionu Ladův kraj
Ludmila Zimová -
Lexikalische Austriazismen im Bereich der Gastronomie
Monika Houserová -
Mapování úrovně gastronomie ve vybraných restauracích v Českých Budějovicích
David DVOŘÁK -
Kundenorientierte Unternehmungsführung in der westböhmischen und bayerischen Gastronomie
Kristýna KULHÁNKOVÁ -
Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu
Polina Verzunova