Jan Pavlíček

Bachelor's thesis

Výroba vína je umění - servírování je věda

Wine production is an art - serving is science
Abstract:
Tato práce se zabývá v teoretické části trhem vína a popisem systému Enomatic, a to s přihlédnutím k trendu servírování vína po skleničkách. V analytické části sleduje tři vybrané provozy s implementovaným systémem Enomatic a následně za použití grafů sleduje pozitivní, či negativní dopady implementace systému. Porovnáním výstupních dat před implementací systému Enomatic a po implentaci systému Enomatic …more
Abstract:
This bachelor's thesis deals in the theoretical part with the wine market and Enomatic system description, taking into account the trend of serving wine by the glass. In the analytical part it follows the three selected company with the implemented Enomatic system and by using graphs. It tracks the positive or negative impact of the implementation of the system. By comparing the output data before …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 3. 6. 2016
  • Supervisor: Ing. Jiří Zelený
  • Reader: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze